Pom Lai

CHINEES RESTAURANT SITTARD

Chinees restaurant nabij Sittard

ONS RESTAURANT

In en om Sittard zijn er veel verschillende soorten restaurants. Heeft u zin in een Aziatische maaltijd? Dan bent u bij Pom Lai aan het juiste adres! Ons restaurant, gelegen op slechts 15 minuten van Sittard, heeft een kaart vol heerlijke lekkernijen. Veel van deze gerechten kent u waarschijnlijk al. Maar, wij hebben ook enkele specialiteiten op de kaart! Ons restaurant in de buurt van Sittard ligt op de Rijksweg in Geleen en is zeer goed te bereiken. Tevens kunt u altijd gemakkelijk bij ons parkeren, dankzij onze eigen parkeerplaats.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Ons restaurant nabij Sittard

Kom lekker eten!
Kom eten bij ons gezellige en sfeervolle restaurant nabij Sittard. Onze kaart staat boordevol heerlijke gerechten en onze koks kunnen niet wachten om deze voor u te bereiden. Kies voor een van de populaire en bekende gerechten als Nasi, Bami, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai. Of kies eens voor iets heel anders! Vraag maar eens naar onze specialiteiten en bijzondere gerechten. Graag verrassen wij u met een bijzonder gerecht dat u misschien nog nooit eerder geproefd heeft. Wij zijn namelijk het enige Chinese restaurant in de omgeving met Dim Sum op de menukaart. Wij verwelkomen u graag in ons restaurant nabij Sittard om u een gezellig avondje uiteten te beloven.

Afhaal restaurant nabij Sittard

Ons afhaalmenu
Het is uiteraard ook mogelijk om een telefonische bestelling bij ons te doen en uw gerechten op te komen halen of door ons aan uw deur te laten bezorgen. Afhaalchinezen zijn al jaar en dag een fenomeen in Nederland. Eigenlijk in heel de wereld. Wij ontvangen daarom ook veel klanten uit Geleen, Sittard, Beek, Stein en Elsloo. Naast onze vaste gerechten op onze menu’s, hebben wij ook een week- en gezinsmenu. In beide menu’s worden wekelijks verschillende varianten aangeboden die ideaal zijn om in uw eentje van te smullen, met een groepje vrienden of in uw gezin. Of wellicht kiest u liever voor het verrassingsmenu, waardoor u van alles een beetje kunt proberen. Onze chef maakt dan geen standaard porties, maar meerdere kleine porties van verschillende specialiteiten. Denk aan de klassieke Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels, of de nieuwe en populaire Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel of onze authentieke Chinese Fondue.
chinees sittard

Chinees restaurant in de buurt van Sittard

Bezoek ons!
Wij zien u natuurlijk het liefst in ons restaurant zelf. Met ons uitgebreide menu, gezellige aankleding en gastvrije medewerkers staan wij 6 dagen in de week voor u klaar. Pom Lai, ons restaurant in de buurt van Sittard, is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Zo kunt u met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, tijdens de gezelligste dagen van het jaar bij ons terecht! U mag altijd binnen komen lopen maar het is natuurlijk het handigst om van tevoren even een belletje te plegen om te reserveren. Wij zijn op maandagen geopend van 16.00 u tot 21.00u, op woensdagen t/m zaterdagen van 16.00 u tot 22.00 u. Op zondagen en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 u tot 22.00 u. Wij ontvangen u graag bij ons in het restaurant of zien u langs komen om uw bestelling af te halen!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154