Pom Lai

CHINEES RESTAURANT SITTARD

Chinees restaurant Sittard

ONS RESTAURANT

In en om Sittard zijn er veel verschillende soorten restaurants. Heeft u zin in een Aziatische maaltijd? Dan bent u bij Pom Lai aan het juiste adres! Ons restaurant, gelegen op slechts enkele minuten van het centrum van Sittard, heeft een kaart vol heerlijke lekkernijen. Veel van deze gerechten kent u waarschijnlijk al. Maar, wij hebben ook enkele specialiteiten op de kaart! Ons restaurant in de buurt van Sittard ligt op de Rijksweg en is zeer goed te bereiken.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Ons restaurant in Sittard

Kom lekker eten!
Ons Aziatische restaurant in Sittard is bij een verkiezing enkele jaren geleden op de 41e plaats van de beste Limburgse Chinese restaurants. Hier zijn wij enorm trots op. Er stonden in de lijst 88 restaurants en om in de bovenste helft te vallen is een erg mooi resultaat. Het zijn zeker onze Singaporese specialiteiten die ons naar zo’n mooie plek hebben geholpen. Met onze jarenlange ervaringen met het runnen van onze Chineesrestaurant in Sittard weten wij zeker dat onze gerechten en gastvrijheid u een geweldige avond kunnen bezorgen.

Afhaal restaurant in Sittard

Ons afhaalmenu
Het is uiteraard ook mogelijk om een telefonische bestelling bij ons te doen en uw gerechten op te komen halen. Afhaalchinezen zijn al jaar en dag een fenomeen in Nederland. Eigenlijk in heel de wereld. Wij ontvangen daarom ook veel klanten uit Geleen, Sittard, Beek, Stein en Elsloo. Naast onze vaste gerechten op onze menu’s, hebben wij ook een week- en gezinsmenu. In beide menu’s worden wekelijks verschillende varianten aangeboden die ideaal zijn om in uw eentje van te smullen, met een groepje vrienden of in uw gezin.
chinees sittard

Sittards restaurant

Bezoek ons!
Wij zien u natuurlijk het liefst in ons restaurant zelf. Met ons uitgebreide menu, gezellige aankleding en gastvrije medewerkers staan wij 6 dagen in de week voor u klaar. Pom Lai, ons restaurant in de buurt van Sittard, is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Zo kunt u met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, tijdens de gezelligste dagen van het jaar bij ons terecht! U mag altijd binnen komen lopen maar het is natuurlijk het handigst om van tevoren even een belletje te plegen om te reserveren. Wij zijn op maandagen geopend van 16.00 u tot 21.00u, op woensdagen t/m zaterdagen van 16.00 u tot 22.00 u. Op zondagen en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 u tot 22.00 u. Wij ontvangen u graag bij ons in het restaurant of zien u langs komen om uw bestelling af te halen!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154