Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN STEIN

Chinees nabij Stein

ONS RESTAURANT

Woont u in Stein? Bent u daar op vakantie? Of bij een vriend of familielid in Stein op bezoek? Dan raden wij van harte aan om eens lekker te gaan uiteten! Ons chinees restaurant in de buurt van Stein is een modern en gezellig restaurant op slechts 10 minuten afstand. U vindt op de menukaart van Pom Lai veel Aziatische gerechten die u vast herkent. Daarnaast vullen wij onze kaart nog aan met enkele bijzondere Singaporese gerechten. Deze specialiteiten zetten Pom Lai écht op de kaart in Limburg.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Chinees restaurant Pom Lai nabij Stein

Pom Lai
Er zijn in de buurt van Stein verschillende restaurants te vinden. Restaurants met een Nederlandse keuken, een Mexicaanse keuken, Franse keuken en Griekse keuken bijvoorbeeld. Er zijn slechts weinig Chineesrestaurants in de buurt van Stein. Laat staan eentje zo uniek als Pom Lai. Met onze specialisatie in Singaporese gerechten en onze jarenlange ervaring is Pom Lai een bijzonder restaurant. Wellicht vindt u het lastig om een keuze te maken uit onze vele gerechten. In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een verrassingsmenu. Onze chef maakt dan geen hele porties, maar meerdere kleinere porties van verschillende specialiteiten. Zodoende heeft u de mogelijkheid om van alles een beetje te proberen.

Chinees afhalen omgeving Stein

Ons afhaalmenu
Hoewel het ontzettend gezellig is om te komen eten in ons Chinese restaurant nabij Stein, is het ook ontzettend handig dat u uw Chinese gerechten bij ons af kunt komen halen. Wij hebben de alom bekende Aziatische gerechten nasi en bami, tjap tjoy en foo yong hai in huis. Daarnaast hebben wij ook gerechten die niet op het menu staan! U kunt telefonisch contact opnemen om te reserveren of uw bestelling door te bellen. Wij staan u graag te woord en zijn zelfs bereid om uw bestelling aan uw deur te bezorgen.
chinees sittard

Het begin van Chinese restaurants dichtbij Stein

Oorsprong
In Nederland zijn gerechten zoals, nasi, saté, bami en foo yong hai heel normaal geworden. Veel gezinnen hebben meerdere malen per jaar de Aziatische keuken op het menu staan en vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens een gerecht uit de Aziatische keuken geproefd. De Chinese keuken kwam voor het eerst naar Nederland toen mensen vanuit China naar Nederland gingen migreren. Veel Chinese mensen maar ook mensen uit Nederlands-Indië kwamen met de scheepvaart mee naar havensteden in Nederland. Voor onze Chinees in de buurt van Stein is dit niet het geval. In de Chinese restaurants kwamen in de jaren twintig in eerste instantie vooral mensen die het eten van hun land van origine misten.

Chineesrestaurant nabij Stein

Pom Lai Geleen
Na de Tweede Wereldoorlog werden Chinese restaurants ook onder de autochtone bevolking van Nederland populair. Sinds 1973 zet ons Chinese restaurant, Pom Lai, Aziatische gerechten in Limburg op de kaart. Mede door onze specialisatie in Singaporese gerechten zoals Lak Sa kai, Tsiew Im Kai, Singapore Sate verzorgen wij een bijzondere avond uiteten voor het hele gezin. Naast onze klassieke Kantonese, Indische en Chinese rijsttafels is het ook mogelijk om bij ons een Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel en een authentieke Chinese Fondue te eten. Bovendien zijn wij ook het enigste Chinese restaurant in de omgeving dat het heerlijke gerecht Dim Sum aanbied. Tot slot is er bij ons altijd voldoende parkeergelegenheid dankzij onze eigen parkeerplaats voor gasten.
foto met rand bezorgen
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154