Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN STEIN

Chinees nabij Stein

ONS RESTAURANT

Woont u in Stein? Bent u daar op vakantie? Of bij een vriend of familielid in Stein op bezoek? En wilt u lekker Chinees eten nabij Stein? Dan raden wij van harte aan om Pom Lai te bezoeken! Ons Chineesrestaurant in de buurt van Stein is een modern en gezellig restaurant op slechts 10 minuten afstand. U vindt op de menukaart van ons restaurant genaamd Pom Lai veel Aziatische gerechten die u vast herkent. Daarnaast vullen wij onze kaart nog aan met enkele bijzondere Singaporese gerechten. Deze specialiteiten zetten Pom Lai écht op de kaart in Limburg. Wij zijn dan ook niet voor niets uitgeroepen tot het beste Chinese restaurant van heel Limburg! Nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje op onze menukaart of kom gezellig langs bij ons Chinees restaurant nabij Stein.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Chineesrestaurant Pom Lai nabij Stein

Pom Lai
Er zijn in de buurt van Stein verschillende restaurants te vinden. Restaurants met een Nederlandse keuken, een Spaanse keuken, Franse keuken en Italiaanse keuken bijvoorbeeld. Er zijn slechts weinig Chineesrestaurants in de buurt van Stein. Laat staan eentje zo uniek als Pom Lai. Met onze specialisatie in Singaporese gerechten en onze jarenlange ervaring is Pom Lai een bijzondere Chinees nabij Stein. Wellicht vindt u het lastig om een keuze te maken uit onze vele gerechten. In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor een verrassingsmenu. Onze chef maakt dan geen hele porties, maar meerdere kleinere porties van verschillende specialiteiten. Zodoende heeft u de mogelijkheid om van alles een beetje te proberen. Bij alle soorten menu’s die u bij ons kunt krijgen wordt nasi goreng, bami goreng of witte rijst geserveerd. Daarnaast is het mogelijk om losse gerechten van de kaart bestellen. Wij adviseren u graag in ons restaurant over onze favoriete gerechten. Dus heeft u zin in een heerlijke Aziatische maaltijd? Reserveer dan nog vanavond een plekje bij ons, hét Chinees restaurant nabij Stein.

Chinees afhalen omgeving Stein

Ons afhaalmenu
Hoewel het ontzettend gezellig is om te komen eten in ons Chineesrestaurant nabij Stein, is het ook ontzettend handig dat u uw Chinese gerechten bij ons af kunt komen halen. Wij hebben de lekkerste en zeer bekende Aziatische gerechten nasi en bami, tjap tjoy en foo yong hai in huis. Daarnaast hebben wij ook gerechten die niet op de menukaart staan. Laat u dus ook vooral verrassen! U kunt telefonisch contact opnemen om te reserveren of uw bestelling door te bellen. Wij staan u graag te woord en maken graag uw bestelling klaar. Wilt u Chinees in Stein eten, maar heeft u geen zin om in een restaurant te eten of uw bestelling op te halen? Dat is bij ons Chinees restaurant nabij Stein geen probleem! Wij kunnen uw bestelling namelijk ook bij u thuisbezorgen. Wanneer u belt voor het plaatsen van een bestelling zullen wij u een tikkie sturen om vervolgens uw bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Wij doen er alles aan om onze vers bereide gerechten ook echt vers én warm te houden als u bij ons besteld bij ons Chineesrestaurant nabij Stein.
dim sum sittard

Het Chineesrestaurant dichtbij Stein

Oorsprong
In Nederland zijn gerechten zoals, nasi, saté, bami en foo yong hai heel normaal geworden. Veel gezinnen hebben meerdere malen per jaar de Aziatische keuken op het menu staan en vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens een gerecht uit de Aziatische keuken geproefd. Desondanks vind je bij ons Chinees restaurant nabij Stein ook echte authentieke gerechten uit de Singaporese en Maleisische keuken. Bij ons kunt u kiezen uit verschillende specialiteiten die door onze professionele koks vers worden klaargemaakt. Ook als u speciale wensen of voorkeuren heeft, kunt u dit ons gerust laten weten. Wij zorgen ervoor dat u kunt genieten van een heerlijke Aziatische maaltijd. Nu al benieuwd naar wat u bij ons kunt bestellen? Dan kunt u op onze website onze menukaart bekijken. Wij hopen u in ieder geval snel te zien in ons Chineesrestaurant nabij Stein.

Chinees restaurant nabij Stein

Pom Lai Geleen
Sinds 1973 zet ons Chinees restaurant, Pom Lai, Aziatische gerechten in Limburg op de kaart. Mede door onze specialisatie in Singaporese gerechten zoals Lak Sa kai, Tsiew Im Kai, Singapore Sate verzorgen wij een bijzondere avond uiteten voor het hele gezin. Naast onze klassieke Kantonese, Indische en Chinese rijsttafels is het ook mogelijk om bij ons een Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel en een authentieke Chinese Fondue te eten. Bovendien zijn wij ook het enige Chinese restaurant in de omgeving dat het heerlijke gerecht Dim Sum aanbied. Je kunt dan ook op vrijdagavond onbeperkt genieten van overheerlijke Dim Sum gerechten uit de Singaporese, Maleisische en Indische keuken. Dit kan voor een vaste prijs gedurende de gehele vrijdagavond. Tot slot is er bij ons altijd voldoende gratis parkeergelegenheid voor ons restaurant dankzij onze eigen parkeerplaats aan de achterkant van ons restaurant voor onze gasten. Reserveer vandaag nog telefonisch uw diner, we zien u graag terug in ons Chineesrestaurant nabij Stein!
foto met rand bezorgen
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154