Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN BEEK

Chinees nabij beek

ONS RESTAURANT

Zoekt u een heerlijk chinees restaurant in de buurt van Beek? Pom Lai is een modern en gezellig restaurant op slechts 10 minuten afstand van Beek. Op de menukaart van Pom Lai zullen veel herkenbare, Aziatische gerechten staan. Daarnaast vindt u ook enkele specialiteiten op de kaart. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Kies in dat geval voor een verrassingsmenu. Hier maakt onze chef geen hele porties, maar kleinere porties van verschillende specialiteiten. Dan heeft u de mogelijkheid om van alles een beetje te proberen. Mede hierdoor weet Pom Lai zichzelf écht op de kaart in Limburg te zetten.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Chinees restaurant Pom Lai bij Beek

Pom Lai
Er zijn in de buurt van Beek verschillende restaurants te vinden. Restaurants met een Nederlandse keuken, een Griekse keuken, Franse keuken en Mexicaanse keuken bijvoorbeeld. Er zijn slechts weinig Chineesrestaurants in de buurt van Beek. Laat staan eentje zo uniek als Pom Lai. Met onze specialisatie in Singaporese gerechten en onze jarenlange ervaring is Pom Lai een bijzonder restaurant.

Chinees afhalen nabij Beek

Ons afhaalmenu
U kunt uw bestelling door ons laten maken en vervolgens afhalen, óf uw bestelling door ons laten bezorgen. Maar nog veel gezelliger is het om in ons Chinese restaurant aan de Rijksweg in Geleen te komen eten. Op onze privé parkeerplaats is namelijk altijd voldoende parkeergelegenheid. Tevens hebben wij de alom bekende Aziatische gerechten nasi en bami, tjap tjoy en foo yong hai in huis. Daarnaast hebben wij ook gerechten die niet op het menu staan! U kunt telefonisch contact opnemen om te reserveren of uw bestelling door te bellen. Wij staan u graag te woord.
chinees sittard

Het begin van Chinese restaurants dichtbij Beek

Oorsprong
In Nederland zijn gerechten zoals, saté, Babi Pangang, Foo Yong Hai, bami en nasi heel normaal geworden. Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens een gerecht uit de Aziatische keuken geproefd en veel mensen eten deze gerechten ook regelmatig. De Chinese keuken kwam voor het eerst naar Nederland toen mensen vanuit China naar Nederland gingen migreren. Veel Chinese mensen maar ook mensen uit Nederlands-Indië kwamen met de scheepvaart mee naar havensteden in Nederland. Voor onze Chinees in de buurt van Beek is dit niet het geval. In de Chinese restaurants kwamen in de jaren twintig in eerste instantie vooral mensen die het eten van hun land van origine misten.

Chineesrestaurant omgeving Beek

Pom Lai Geleen
Na de Tweede Wereldoorlog werden Chinese restaurants ook onder de autochtone bevolking van Nederland populair. Sinds 1973 zet ons Chinese restaurant, Pom Lai, Aziatische gerechten in Limburg op de kaart. Met behulp van onze specialisatie in Singaporese gerechten zoals Tsiew Im Kai, Singapore Sate, of Lak Sa kai verzorgen wij een bijzondere avond uiteten voor het hele gezin. Naast de klassieke Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels, kun je bij ons ook kiezen voor de nieuwe en populaire Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel en onze authentieke Chinese Fondue. Bovendien zijn wij ook het enigste Chinese restaurant in de omgeving dat het heerlijke gerecht Dim Sum aanbied. Wij verzorgen dit graag voor u.
foto met rand bezorgen
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154