Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN BEEK

Chinees Beek

ONS RESTAURANT

Zoekt u een heerlijk Chinees restaurant in de buurt van Beek? Pom Lai is een modern en gezellig restaurant op slechts 10 minuten afstand van Beek. Op de menukaart van Pom Lai zullen veel herkenbare, Aziatische gerechten staan. Daarnaast vindt u ook enkele specialiteiten uit de Singaporese en Maleisische keuken. Vindt u het lastig om een keuze te maken? Kies in dat geval voor een verrassingsmenu. Hier maakt onze chef geen hele porties, maar kleinere porties van verschillende specialiteiten. Dan heeft u de mogelijkheid om van alles een beetje te proberen. Mede hierdoor weet Pom Lai zichzelf écht op de kaart te zetten in Limburg. Wij zijn daarom ook niet alleen uitgeroepen tot het beste Chineesrestaurant van Beek, maar geheel Limburg! Nieuwsgierig geworden naar onze gerechten? Kom dan snel een langs in ons Chinees restaurant nabij Beek.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Chinees restaurant Pom Lai bij Beek

Pom Lai
Er zijn in de buurt van Beek verschillende restaurants te vinden. Restaurants met een Franse keuken, een Griekse keuken, Antilliaanse keuken en Mexicaanse keuken bijvoorbeeld. Er zijn slechts weinig Chinese restaurants in de buurt van Beek. Laat staan eentje zo uniek als Pom Lai. Met onze specialisatie in Singaporese en Maleisische gerechten en onze jarenlange ervaring is Pom Lai een bijzonder en authentiek restaurant. We bieden dan ook meer dan 296 verschillende gerechten aan. Wilt u samen met uw gezin Chinees eten in Beek? Dan hebben wij een voordelig gezinsmenu voor 4 personen. Net zoals ons weekmenu kan deze wekelijks verschillen en kunt u elke keer genieten van verschillende gerechten. Wij willen dat u zoveel mogelijk van de Singaporese en Maleisische keuken kunt proeven en alle smaaksensaties kunt ervaren. Bent u benieuwd waar u uit kunt kiezen? Neem dan een kijkje op onze website, daar kunt u onze menukaart bekijken.

Chinees Beek

Ons afhaalmenu
Lekker Chinees eten in Beek? U kunt uw bestelling door ons laten maken en vervolgens afhalen, óf uw bestelling door ons laten bezorgen. Maar nog veel gezelliger is het om in ons Chinees restaurant nabij Beek aan de Rijksweg in Geleen te komen eten. Op onze privéparkeerplaats is namelijk altijd voldoende parkeergelegenheid en u kunt hier gratis parkeren. Wij hebben naast onze bijzondere specialiteiten alle bekende Aziatische gerechten zoals nasi en bami, tjap tjoy en foo yong hai in huis. Daarnaast hebben wij ook gerechten die niet standaard op het menu staan. Laat u dus vooral ook verrassen door onze chef! Als u vragen heeft over onze gerechten of iets wilt proberen kunt u dat dus altijd vragen. Ook kunt u telefonisch contact opnemen om te reserveren of uw bestelling door te geven. Wij staan u graag te woord en zien u graag terug in ons Chinees restaurant nabij Beek.
dim sum sittard

Het begin van Chinese restaurants dichtbij Beek

Oorsprong
In Nederland zijn gerechten zoals, saté, Babi Pangang, Foo Yong Hai, bami en nasi heel populair geworden. Vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens een gerecht uit de Aziatische keuken geproefd en veel mensen eten deze gerechten ook regelmatig. Chinese restaurants zijn er de afgelopen jaren steeds meer gekomen en er is dan ook meer dan genoeg aanbod, een goede Chinees in Beek is desondanks wat lastiger. Wij proberen ons te onderscheiden van alle andere restaurants door naast alle gerechten die je van een Chinees in Beek gewend bent ook iets anders aan te bieden. Zo hebben wij ook een groot aanbod aan verschillende Dim Sum gerechten en zelfs een speciale Dim Sum avond. Tijdens deze avond kunt u in ons Chinees restaurant nabij Beek onbeperkt genieten van alle Dim Sum gerechten voor een vaste prijs gedurende de hele avond. Naast onze verschillende Aziatische gerechten kunt u natuurlijk ook genieten van onze uitgebreide en zorgvuldig geselecteerde wijnkaart en andere fris- en alcoholische dranken.

Chineesrestaurant omgeving Beek

Pom Lai Geleen
Sinds 1973 zet ons Chinese restaurant Pom Lai de Aziatische gerechten in Limburg op de kaart. We hebben in al die jaren dan ook meer dan 6854179 bakjes sambal meegegeven! Met behulp van onze specialisatie in Singaporese gerechten zoals Tsiew Im Kai, Singapore Sate, of Lak Sa kai verzorgen wij een bijzondere avond uiteten voor het hele gezin. Naast de klassieke Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels kunt u bij ons ook kiezen voor de nieuwe en populaire Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel en onze authentieke Chinese Fondue. Al onze gerechten worden geserveerd met nasi goreng, bami goreng en witte rijst. Bent u naar iets op zoek dat niet op onze kaart staat? Laat het ons dan weten, wij zullen dan zorgen dat we het gerecht alsnog voor u kunnen bereiden. Bent u nieuwsgierig geworden naar een van onze gerechten? Neem dan een kijkje op onze uitgebreide menukaart of kom eens lang in ons Chineesrestaurant nabij Beek om wat te proeven! Wij kijken ernaar uit om u te voorzien van een overheerlijke, bijzondere en authentieke Aziatische maaltijd.
foto met rand bezorgen
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154