Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN ELSLOO

Chinees Elsloo

ONS RESTAURANT

Bent u op zoek naar een lekker Chinees restaurant in de buurt van Elsloo? Dan bent u op het juiste adres! Wij raden u van harte aan om eens lekker te komen uiteten bij ons chinees restaurant! Ons chinees restaurant in de buurt van Elsloo is een modern en gezellig restaurant op slechts 15 minuten afstand. Op de menukaart van Pom Lai vindt u veel Aziatische gerechten die u vast herkent. Daarnaast vullen wij onze kaart nog aan met enkele bijzondere Singaporese gerechten. Deze specialiteiten zetten Pom Lai écht op de kaart in Limburg.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Afhaal Chinees in Elsloo

Ons afhaalmenu
Wij vinden het altijd gezellig om mensen in ons chinees restaurant te verwelkomen. Maar het is ook mogelijk, om onze Chinese gerechten af te halen of door ons te laten bezorgen. Wij hebben de alom bekende Aziatische gerechten nasi en bami, tjap tjoy en foo yong hai in huis. Maar wist u dat wij ook gerechten hebben die niet op het menu staan? U kunt telefonisch contact met ons opnemen om te reserveren of uw bestelling door te bellen. Wij staan u graag te woord.

Chinees restaurant Pom Lai in Elsloo

Ons restaurant
Er zijn in de buurt van Elsloo verschillende restaurants te vinden. Restaurants met een Nederlandse keuken, een Mexicaanse keuken, Franse keuken en Griekse keuken bijvoorbeeld. Er zijn slechts weinig Chineesrestaurants in de buurt van Elsloo. Laat staan eentje zo uniek als Pom Lai. Met onze specialisatie in Singaporese gerechten en onze jarenlange ervaring is Pom Lai een bijzonder restaurant. Daarnaast is er dankzij onze privé parkeerplaats altijd genoeg parkeergelegenheid voor onze gasten beschikbaar.
dim sum sittard

Het begin van Chinese restaurants dichtbij Elsloo

Oorsprong
Toen mensen uit China voor het eerst naar Nederland migreerden namen zij hun Chinese recepten mee. Veel Chinese mensen maar ook mensen uit Nederlands-Indië kwamen met de scheepvaart mee naar havensteden in Nederland. Voor onze Chinees in de buurt van Elsloo is dit niet het geval. In de Chinese restaurants kwamen in de jaren twintig in eerste instantie vooral mensen die het eten van hun land van origine misten. In Nederland zijn gerechten zoals, nasi, saté, bami en foo yong hai inmiddels heel normaal geworden. Veel gezinnen hebben meerdere malen per jaar de Aziatische keuken op het menu staan en vrijwel iedereen in Nederland heeft wel eens een gerecht uit de Aziatische keuken geproefd.

Chineesrestaurant Elsloo

Pom Lai Geleen
Na de tweede wereld oorlog werden Chinese restaurants ook onder de autochtone bevolking van Nederland populair. Sinds 1973 zet ons Chinese restaurant, Pom Lai, Aziatische gerechten in Limburg op de kaart. Met onze specialisatie in Singaporese gerechten zoals La Sa kai, Tsiew Im Kai en Singapore Sate verzorgen wij een bijzondere avond uiteten voor het hele gezin. Naast de klassieke Kantonese, Indische en Chinese rijsttafels hebben we ook speciale rijsttafels met zorgvuldig gekozen gerechten zoals de Singaporese rijsttafel, Pom Lai rijsttafel en een authentiek Chinees Fondue. Bovendien zijn wij ook het enigste Chinese restaurant in de omgeving dat het heerlijke gerecht Dim Sum aanbied. Wij verzorgen dit graag voor u.
foto met rand bezorgen
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154