Pom Lai

CHINEES RESTAURANT LIMBURG

Chinees restaurant in Limburg

ONS RESTAURANT

Er zijn veel verschillende soorten restaurants in Limburg. Houdt u van de Aziatische keuken? Dan bent u bij Pom Lai aan het juiste adres! Ons restaurant ligt in het zuiden van Limburg, waar de menukaart vol staat met heerlijke gerechten. Veel van deze gerechten kent u misschien al, maar er staan ​​ook enkele specialiteiten op de kaart! Ons restaurant bij Sittard bevindt zich aan de Rijksweg en is zeer goed bereikbaar.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Ons restaurant in Limburg

Kom lekker eten!
Uiteraard kunt u ook telefonisch een bestelling bij ons plaatsen om uw gerechten af te halen. Chinese afhaalrestaurants zijn al jaren een fenomeen in Nederland. Eigenlijk in de hele wereld. Daarom hebben we ook veel klanten uit Limburg mogen ontvangen. Naast de vaste gerechten op de menukaart, verzorgen wij ook week- en familiemenu’s. In deze twee menu’s worden wekelijks verschillende soorten aangeboden, wat perfect is om alleen te dineren, met een groep vrienden een gezellig avondje te beleven of juist met familie uitgebreid te dineren.

Afhaal restaurant Limburg

Ons afhaalmenu
Ons Aziatisch restaurant in Limburg werd enkele jaren geleden uitgeroepen tot het 41e beste Chinese restaurant van Limburg. Daar zijn we trots op. Er staan ​​88 restaurants op de lijst en het is een mooi resultaat om in de bovenste helft te vallen. Onze Singaporese kenmerken hebben zeker meegeholpen om ons op zo’n mooie plek te brengen. Met onze jarenlange ervaring met het runnen van een Aziatisch restaurant in Limburg zijn wij er zeker van dat onze keuken en gastvrijheid u een heerlijke avond kunnen bezorgen.
chinees sittard

Limburgs restaurant

Bezoek ons!
Natuurlijk zien we u liever in ons restaurant. Met ons uitgebreide menukaart, comfortabele aankleding en enthousiaste medewerkers bedienen wij u 6 dagen per week. Ons restaurant Pom Lai in Limburg is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Daarom kunt u zelfs op de mooiste dagen van het jaar met het hele gezin of zelfs enkele gezinnen bij ons terecht! U kunt altijd binnenlopen, maar u kunt het beste van tevoren bellen om te reserveren. Onze openingstijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur op maandag en van 16.00 uur tot 22.00 uur van woensdag tot zaterdag. Wij zijn op zon- en feestdagen geopend van 12.00 tot 22.00 uur. We verwelkomen u graag in ons restaurant!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154