Pom Lai

CHINEES RESTAURANT LIMBURG

Chinees restaurant in Limburg

ONS RESTAURANT

Er zijn veel verschillende soorten restaurants in Limburg. Heeft u zin in een gerecht uit de Aziatische keuken? Dan bent u bij Pom Lai aan het juiste adres! Pom Lai staat ook wel bekend als hét beste Chinees restaurant van Limburg. De menukaart staat dan ook vol met overheerlijke gerechten uit de Singaporese en Maleisische keuken. Uiteraard hebben wij ook de Chinese gerechten die u wellicht al gewend bent. Ons chineesrestaurant in Limburg bevindt zich aan de Rijksweg in Geleen en is daarom zeer goed bereikbaar. Tevens hebben we een eigen parkeerplaats, waardoor er voor onze klanten altijd voldoende parkeergelegenheid beschikbaar is! Naast dat u kunt eten in ons restaurant zijn we ook een afhaal restaurant in Limburg. Bent u nieuwsgierig naar onze menukaart? Neem dan snel een kijkje!

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Ons restaurant in Limburg

Kom lekker eten!
Bij ons Chinees restaurant in Limburg aan de Rijksweg in Geleen kunt u genieten van allerlei heerlijkheden uit de Aziatische keuken. Zo serveren wij u graag onze populaire en welbekende gerechten als Nasi, Bami, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai. Maar ook als u naar iets echt bijzonders op zoek bent, zit u bij ons chineesrestaurant in Limburg goed! Onze koks hebben jarenlange ervaring en bereiden graag iets speciaals voor u. Denk bijvoorbeeld aan de klassieke Kantonese, Indische en Chinese rijsttafels of kies voor één van onze speciale rijsttafels met zorgvuldig gekozen gerechten zoals de Singaporese rijsttafel, Pom Lai rijsttafel en een authentieke Chinees Fondue. Bovendien zijn wij ook het enige Chinees restaurant in Limburg dat heerlijke Dim Sum gerechten aanbiedt. Vraag dus gerust naar deze bijzondere gerechten en onze koks gaan graag voor u aan de slag! Naast onze authentieke gerechten kunt u in ons restaurant ook genieten van een uitgebreide wijnkaart met zorgvuldig geselecteerde wijnen uit verschillende landen. Heeft u vragen over onze wijnkaart of over een van onze gerechten? Neem dan contact met ons op via de website, wij helpen u graag verder!

Afhaal restaurant Limburg

Ons afhaalmenu
Bij Pom Lai kunt u niet alleen heerlijk eten in ons restaurant, maar u kunt ook uw eten bestellen bij ons afhaal restaurant in Limburg. Telefonisch kunt u kiezen uit verschillende soorten menu’s om het naar wens op een later moment in ons restaurant op te halen. Alle menu’s worden geserveerd met nasi goreng, bami goreng of witte rijst. Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om losse gerechten te bestellen. Wilt u eens wat anders proberen dan normaal? Ga dan eens voor het gezinsmenu of het weekmenu. Deze menu’s worden namelijk wekelijks veranderd. Zo kunt u elke keer, dat u bij ons afhaal restaurant in Limburg bestelt, iets anders uitproberen. Ideaal en makkelijk voor een avond thuis met vrienden, familie of gezellig samen met je partner. Wij maken al onze gerechten vers en authentiek en doen er alles aan om die smaaksensatie ook thuis nog zo te laten zijn. Ook wanneer u geen zin of tijd heeft om langs ons restaurant in Limburg te komen, is het mogelijk om bij ons eten te bestellen. Wij kunnen namelijk uw bestelling ook bij u thuisbezorgen. Wanneer u belt voor uw bestelling, zoals u dat normaal gewend bent, sturen wij direct daarna een tikkie. Zodra het eten klaar is, zullen wij de bestelling zo snel mogelijk bij u thuis afleveren. Het bezorgen van uw bestelling kost slechts €3,50. Wilt u meer weten over het thuisbezorgen van uw bestelling? U kunt ons altijd telefonisch bereiken!
dim sum sittard

Hét Chinees restaurant van Limburg

Bezoek ons!
Natuurlijk zien we u liever in ons Chinees restaurant in Limburg. Met ons uitgebreide menukaart, comfortabele aankleding en enthousiaste medewerkers bedienen wij u 6 dagen per week. Ons chineesrestaurant in Limburg is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Daarom kunt u zelfs op de mooiste dagen van het jaar met het hele gezin of zelfs enkele gezinnen bij ons terecht! U kunt altijd binnenlopen, maar u kunt het beste van tevoren even bellen om te reserveren. Onze openingstijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur op maandag en van 16.00 uur tot 22.00 uur van woensdag tot en met zaterdag. Op zon- en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Wilt u eens wat anders eten in Limburg dan de gerechten die u normaal gesproken van een Chinees gewend bent? Dan raden we u aan een keer op een vrijdagavond bij ons langs te komen. Op vrijdag hebben wij namelijk Dim Sum avond. Dit betekent dat u de hele avond onbeperkt kunt genieten samen met uw vrienden en familie van onze overheerlijke Dim Sum gerechten. Dit voor een onbeperkte tijd en een vaste, voordelige prijs. Reserveer wel op tijd, want er zijn maar een beperkt aantal plekken in ons Chinees restaurant in Limburg vrij. Begin je weekend dus goed in ons restaurant in Limburg en geniet van overheerlijke Singaporese, Maleisische en Indische gerechten. Wij zijn immers niet voor niets uitgeroepen tot het beste Chinese restaurant van Limburg! We verwelkomen u graag in ons restaurant en hopen dat u kunt genieten van onze gerechten. Heerlijke Chinees-Indische gerechten eten in Limburg doet u natuurlijk bij Pom Lai.
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154