Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN BEEK

Dim Sum Geleen

OORSPRONG

Traditioneel is Dim Sum een verzamelnaam voor een grote hoeveelheid kleine Chinese gerechten, welke oorspronkelijk voor ontbijt en lunch werden genuttigd. De modernste Dim Sum gerechten zijn ontstaan in Guangzhou in het zuiden van China en worden doorgaans geassocieerd met de Kantonese keuken. De gerechten zijn bekend geworden doordat commerciële reizen naar de stad Guangzhou (Kanton) steeds vaker plaatsvonden. Hierdoor begonnen reizigers plaatselijke theehuizen te bezoeken om thee te drinken en gematigde maaltijden te nuttigen. Hieruit is Dim Sum ontstaan, wat zich letterlijk vertaald als “ontroerend hart” en is de term die wordt gebruikt om kleine etenswaren aan te duiden. Het is echter ook mogelijk om van Dim Sum in Geleen te genieten. Dat kunt u enkel doen bij Pom Lai. Ervaar zelf de veelzijdigheid van deze bijzondere gerechten en reserveer een avond dineren bij ons. Wij zijn namelijk het enige Chinese restaurant in de omgeving dat Dim Sum aanbiedt. Bovendien is er dankzij onze eigen parkeerplaats altijd voldoende parkeergelegenheid voor onze bezoekers beschikbaar.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Voor iedereen een Dim Sum gerecht in Geleen

Pom Lai
Tegenwoordig bestaan er meer dan duizend Dim Sum gerechten. Dim Sum gerechten zijn zelfs zo divers dat ze kunnen worden ingedeeld in reguliere gerechten, seizoens-aanbiedingen, weekspecialiteiten, banketgerechten, vakantiegerechten, huiskenmerkende gerechten, ontbijt- of lunchvoedsel én late night snacks. Maar bij Pom Lai is het gewoon mogelijk, om met onze Dim Sum gerechten in Geleen van een heerlijke avond uiteten te genieten. Onze Kantonese Dim Sum gerechten worden met behulp van veel verschillende ingrediënten bereid. Daardoor hebben deze zeer uiteenlopende smaken en texturen.

Het enige Dim Sum restaurant in de omgeving van Geleen

Ons menu
De meeste restaurants in China die Dim Sum aanbieden, hebben doorgaans een grote verscheidenheid aan gerechten. Vaak in totaal enkele tientallen. Het serveren van thee is daarbij van groot belang, misschien wel net zo belangrijk als het eten zelf. Veel Kantonese restaurants serveren Dim Sum gerechten al vanaf vijf uur ’s ochtends, maar traditionele restaurants serveren Dim Sum wel slechts tot halverwege de middag. Vandaag de dag is het echter ook gebruikelijk om Dim Sum te serveren tijdens het diner met een drankje of speciaal gekozen wijn. Hoewel deze gerechten in China dus zeer gebruikelijk zijn, zijn wij het enigste Chinese restaurant in Limburg en omstreken waar u van Dim Sum gerechten in Geleen kunt genieten. In ons restaurant kunt u niet alleen genieten van overheerlijke Dim Sum gerechten, maar ook een bijpassende exclusieve wijn.
chinees sittard

Nog veel meer specialiteiten bij Pom Lai

Ons restaurant
Naast Dim Sum bieden wij in Geleen nog veel meer overheerlijke specialiteiten uit de Aziatische keuken aan. Denk bijvoorbeeld aan Singaporese gerechten zoals Tsiew Im Kai, Singapore Sate of Lak Sa kai. Wellicht heeft u liever de klassieke Chinese, Kantonese of Indische rijsttafels. Maar wij bieden ook nieuwe populaire gerechten aan zoals onze authentieke Chinese Fondue, de Singapore rijsttafel en de Pom Lai rijsttafel. Geniet zelf van de veelzijdige Aziatische specialiteiten van Pom Lai en reserveer nu nog een tafel, of plaats een bestelling.
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154