Pom Lai

GENIET VAN CHINEES IN BEEK

Dim Sum Geleen

OORSPRONG

Traditioneel is Dim Sum een verzamelnaam voor een grote hoeveelheid kleine Chinese gerechten, welke oorspronkelijk voor ontbijt en lunch werden genuttigd. De modernste Dim Sum gerechten zijn ontstaan in Guangzhou in het zuiden van China en worden doorgaans geassocieerd met de Kantonese keuken. De gerechten zijn bekend geworden doordat commerciële reizen naar de stad Guangzhou (Kanton) steeds vaker plaatsvonden. Hierdoor begonnen reizigers plaatselijke theehuizen te bezoeken om thee te drinken en gematigde maaltijden te nuttigen. Hieruit is Dim Sum ontstaan, wat zich letterlijk vertaald als “ontroerend hart” en het is de term die wordt gebruikt om kleine etenswaren aan te duiden. Het is echter ook mogelijk om van Dim Sum in Geleen te genieten. Dat kunt u enkel doen bij Pom Lai. Hét beste Chinese restaurant in Limburg waar u de lekkerste Dim Sum in Geleen krijgt! Ervaar zelf de veelzijdigheid van deze bijzondere gerechten en reserveer een avond dineren bij ons. Nergens anders in de omgeving kunt u Dim Sum krijgen. Bovendien is er dankzij onze eigen parkeerplaats altijd voldoende parkeergelegenheid voor onze bezoekers beschikbaar. Dus bent u klaar om Dim Sum in Geleen te komen proberen en de smaaksensatie te leren kennen? Kom dan eens langs bij Pom Lai.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Voor iedereen een Dim Sum gerecht in Geleen

Pom Lai
Tegenwoordig bestaan er meer dan duizend Dim Sum gerechten. Dim Sum gerechten zijn zelfs zo divers dat ze kunnen worden ingedeeld in reguliere gerechten, seizoens-aanbiedingen, weekspecialiteiten, banketgerechten, vakantiegerechten, huiskenmerkende gerechten, ontbijt- of lunchvoedsel én late night snacks. Maar bij Pom Lai is het gewoon mogelijk om met onze Dim Sum in Geleen van een heerlijke avond uiteten te genieten. Onze Kantonese Dim Sum gerechten worden met behulp van veel verschillende ingrediënten bereid. Daardoor hebben deze gerechtjes zeer uiteenlopende smaken en texturen. U hoeft niet bang te zijn dat u niet alles kunt proberen. Tijdens onze Dim Sum avond op vrijdag kunt u namelijk onbeperkt genieten van onze Dim Sum gerechten. Dit betekent dat u voor een vaste prijs de hele avond, zonder op de klok te kijken, kunt genieten van onze gerechten op de kaart. Wilt u graag een keer langskomen op vrijdagavond om te kunnen genieten van Dim Sum in Geleen? Dan is het verstandig om van tevoren even telefonisch te reserveren, er zijn namelijk maar een bepaald aantal plekken vrij in ons restaurant.

Lekkere Dim Sum in de omgeving van Geleen

Ons menu
De meeste restaurants in China die Dim Sum aanbieden, hebben doorgaans een grote verscheidenheid aan gerechten. Vaak in totaal enkele tientallen. Het serveren van thee is daarbij van groot belang, misschien wel net zo belangrijk als het eten zelf. Veel Kantonese restaurants serveren Dim Sum gerechten al vanaf vijf uur ’s ochtends, maar traditionele restaurants serveren Dim Sum wel slechts tot halverwege de middag. Vandaag de dag is het echter ook gebruikelijk om Dim Sum te serveren tijdens het diner met een drankje of speciaal gekozen wijn. Hoewel deze gerechten in China dus zeer gebruikelijk zijn, zijn wij het enige Chinese restaurant in Limburg en omstreken waar u van Dim Sum in Geleen kunt genieten. In ons restaurant kunt u niet alleen genieten van overheerlijke Dim Sum gerechten, maar ook van een bijpassende exclusieve wijn van onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart. Wij willen u die echte Aziatische sfeer en smaken laten proeven en in ons restaurant doen we er ook alles aan om dat te laten lukken. Heeft u vragen over Dim Sum over het algemeen of wilt u meer weten over de ingrediënten? Neem dan contact met ons op want we vertellen u er graag alles over!
dim sum sittard

Nog veel meer specialiteiten bij Pom Lai

Ons restaurant
Naast Dim Sum bieden wij in Geleen nog veel meer overheerlijke specialiteiten uit de Aziatische keuken aan. Denk bijvoorbeeld aan Singaporese gerechten zoals Tsiew Im Kai, Singapore Sate of Lak Sa kai. Wellicht heeft u liever de klassieke Chinese, Kantonese of Indische rijsttafels. Maar wij bieden ook nieuwe populaire gerechten aan zoals onze authentieke Chinese Fondue, de Singapore rijsttafel en de Pom Lai rijsttafel. Naast onze ruime keuze aan Aziatische gerechten in ons restaurant kunt u bij ons ook eten afhalen in ons afhaalrestaurant. U kunt dan net zoals in het restaurant kiezen voor één van onze gerechten, maar ook gaan voor een gezinsmenu, speciaal afhaalmenu of een weekmenu. Deze kunnen per week verschillen waardoor u altijd uit iets anders kunt kiezen. Heeft u geen zin om in ons restaurant te komen eten of uw bestelling op te komen halen? Ook dat is bij ons geen probleem! Wij doen namelijk ook bestellingen thuisbezorgen. Het enige dat u hoeft te doen is uw bestelling telefonisch doorgeven en onze Tikkie betalen. Wij zorgen er dan voor dat uw bestelling zo snel mogelijk bij u op tafel staat. Geniet zelf van de veelzijdige Aziatische specialiteiten van Pom Lai en reserveer nu nog een tafel, of plaats een bestelling.
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154