Pom Lai

CHINEES RESTAURANT STEIN

Restaurant in Stein

ONS RESTAURANT

In de buurt van Stein zijn er verschillende soorten restaurants, maar heeft u nou echt even zin in een heerlijke Aziatische maaltijd? Dan kunt u het beste bij ons, Pom Lai in de buurt van Stein langskomen. Het restaurant ligt dichtbij het centrum van Sittard waar u een kunt kiezen uit gerechten van een zeer uitgebreide kaart. Pom Lai in de buurt van Stein is gelegen aan de Rijksweg en dus heel makkelijk bereikbaar.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Chinees restaurant in Stein

Kom lekker eten!
Eet u liever in uw eigen huis? Het is natuurlijk ook mogelijk om telefonisch een bestelling te plaatsen om vervolgens uw gerechten af te halen bij ons restaurant in de buurt van Stein. Afhaalchinezen zijn niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Pom Lai bij Stein ontvangt gasten uit Sittard, Beek, Elsloo, Geleen en Stein. U kunt kiezen uit onze vele gerechten, maar heeft ook de mogelijkheid om een van onze weekmenu’s te kiezen. Hiermee kunt u heerlijke alleen dineren, met een groep vrienden of met uw familie, voor ieder wat wils.

Ons restaurant in Stein

Ons afhaalmenu
Een aantal jaren geleden hebben wij deelgenomen aan een wedstrijd, namelijk het beste Chinese restaurant van Limburg. Hier hebben wij het genoegen gekregen om plaats te nemen op de 41e plaats. Hier zijn wij trots op, omdat er bijna 90 deelnemers waren bij deze wedstrijd. Dit betekent dat wij bij de bovenste helft behoren. Onze Singaporese specialiteiten in onze keuken hebben hier ook zeker een bijdrage aan geleverd. Onze koks hebben veel ervaring, wat ervoor zorgt dat u kunt genieten van onze heerlijke Aziatische smaaksensaties.
chinees sittard

Steins restaurant

Bezoek ons!
In ons restaurant ervaart u een echte Aziatische beleving, qua inrichting en smaaksensatie. Bekijk het uitgebreide menu en word bediend door onze gastvrije medewerkers die zes dagen in de week voor u klaarstaan! Het restaurant bij Stein is zelfs tijdens de feestdagen geopend. ! Zo kunt u met het hele gezin, of zelfs met meerdere gezinnen, tijdens de gezelligste dagen van het jaar bij ons terecht! U mag altijd binnen komen lopen maar het is natuurlijk het handigst om van tevoren even een belletje te plegen om te reserveren. Wij zijn op maandagen geopend van 16.00 u tot 21.00u, op woensdagen t/m zaterdagen van 16.00 u tot 22.00 u. Op zondagen en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 u tot 22.00 u. Wij ontvangen u graag bij ons in het restaurant of zien u langs komen om uw bestelling af te halen!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154