Pom Lai

CHINEES RESTAURANT ELSLOO

Ons restaurant bij Elsloo

ONS RESTAURANT

Ons Oosterse restaurant in de buurt van Elsloo is in de prijzen gevallen. Namelijk in de competitie voor het beste Chinese restaurant in Limburg. Pom Lai is geëindigd op de 41e plaats, waarmee we ons in de bovenste helft bevinden. Hier zijn wij erg trots op. Ook onze specialiteiten die afkomstig zijn uit Singapore hebben hier zeker een bijdrage aan geleverd. Ons personeel heeft jarenlang ervaring en verzorgt u volledig tijdens een avondje uit bij Pom Lai bij Elsloo.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Afhaalrestaurant in Elsloo

Pom Lai
Rondom Elsloo zijn er meerdere restaurants waar u naar toe kunt om te genieten van een lekker hapje eten. Maar om van een echt originele Aziatische maaltijd te kunnen genieten bent u bij ons toch echt aan het juiste adres. Het restaurant ligt in het centrum van Sittard en is erg makkelijk te bereiken omdat het aan de Rijksweg ligt. Onze kaart staat vol met heerlijke Oosterse gerechten.

Chinees restaurant in Elsloo

Ons afhaalmenu
Eet u liever uw maaltijd op in uw eigen woning? Dan kunt u gewoon telefonisch contact opnemen. Wij zullen u een tijd aangeven wanneer de bestelling klaar is, zodat u het bij ons af kunt halen. Afhaalchinezen zijn ook erg iconisch geworden in Nederlands en eigenlijk zelfs wereldwijd. Kom langs en geniet van een van onze heerlijke specialiteiten. Elke week hebben wij andere menu’s online waar u uit kunt kiezen, zodat u alleen of met vrienden van heerlijke Chinese gerechten kunt genieten.
chinees sittard

Eslsoos restaurant

Bezoek ons!
Natuurlijk zien we u het liefst een avondje in ons restaurant genieten. Met onze uitgebreide menukaart, comfortabele aankleding en enthousiaste medewerkers bedienen wij u 6 dagen per week. Ons restaurant Pom Lai bij Elsloo is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Daarom kunt u op de mooiste dag van het jaar met het hele gezin of zelfs meerdere gezinnen bij ons terecht! U kunt altijd binnenlopen, maar u kunt het beste van tevoren bellen om te reserveren. Onze openingstijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur op maandag en van 16.00 uur tot 22.00 uur van woensdag tot zaterdag. Op zon- en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 tot 22.00 uur. We verwelkomen u graag in ons restaurant, tot snel!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154