Pom Lai

CHINEES RESTAURANT ELSLOO

Afhaalrestaurant nabij Elsloo

ONS RESTAURANT

Rondom Elsloo zijn er meerdere restaurants waar u naar toe kunt om te genieten van een lekker hapje eten. Maar om van een echt originele Aziatische maaltijd te kunnen genieten bent u bij ons toch echt aan het juiste adres. Ons restaurant ligt in Geleen en is erg makkelijk te bereiken omdat het aan de Rijksweg ligt. Daarnaast is er altijd voldoende parkeergelegenheid dankzij onze eigen parkeerplaats en onze kaart staat vol met heerlijke Oosterse gerechten.

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
restaurant

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Ons restaurant nabij Elsloo

Pom Lai
Ons vriendelijke personeel verwelkomt u graag in ons restaurant nabij Elsloo. U kunt bij ons kiezen uit verschillende welbekende Aziatische gerechten als Nasi, Bami, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai. Gerechten die iedereen wel kent en erg populair zijn. Maar wilt u eens iets anders bijzonders proberen? Dan kan bij ons restaurant nabij Elsloo! Wij serveren ook diverse heerlijke gerechten die afkomstig zijn uit Singapore, denk bijvoorbeeld aan gerechten zoals Tsiew Im Kai, Singapore Sate of Lak Sa kai. Ook kun je naast de klassieke Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels bij ons ook kiezen voor een Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel of onze authentieke Chinese Fondue. Onze ervaren koks koken graag iets speciaals voor u. Daarom is het ook mogelijk om alleen bij ons het heerlijke gerecht Dim Sum te bestellen. Graag verwelkomen wij u bij ons Chinees restaurant nabij Elsloo!

Chinees restaurant in de buurt van Elsloo

Ons afhaalmenu
Eet u liever uw maaltijd op in uw eigen woning? Dan kunt u gewoon telefonisch contact opnemen. Wij zullen u een tijd aangeven wanneer de bestelling klaar is, zodat u het bij ons af kunt halen. Afhaalchinezen zijn ook erg iconisch geworden in Nederlands en eigenlijk zelfs wereldwijd. Kom langs en geniet van een van onze heerlijke specialiteiten. Elke week hebben wij andere menu’s online waar u uit kunt kiezen, zodat u alleen of met vrienden van heerlijke Chinese gerechten kunt genieten. Wellicht heeft u moeite om slechts voor één van onze specialiteiten te kiezen. Daarom kunt u bij ons ook een verrassingsmenu bestellen. U krijgt dan in plaats van een standaard portie meerdere kleinere porties van verschillende van onze specialiteiten.
chinees sittard

Chinees restaurant nabij Elsloo

Bezoek ons!
Natuurlijk zien we u het liefst een avondje in ons restaurant genieten. Met onze uitgebreide menukaart, comfortabele aankleding en enthousiaste medewerkers bedienen wij u 6 dagen per week. Ons restaurant Pom Lai nabij Elsloo is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Daarom kunt u op de mooiste dag van het jaar met het hele gezin of zelfs meerdere gezinnen bij ons terecht! U kunt altijd binnenlopen, maar u kunt het beste van tevoren bellen om te reserveren. Onze openingstijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur op maandag en van 16.00 uur tot 22.00 uur van woensdag tot zaterdag. Op zon- en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 tot 22.00 uur. We verwelkomen u graag in ons restaurant, tot snel!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154