Pom Lai

CHINEES RESTAURANT ELSLOO

Restaurant Elsloo

ONS RESTAURANT

Rondom Elsloo zijn er meerdere restaurants waar u naar toe kunt gaan om te genieten van een lekker hapje eten. Maar om van een écht originele Aziatische maaltijd te kunnen genieten bent u bij ons, als restaurant nabij Elsloo met verschillende Aziatische specialiteiten, aan het juiste adres. Ons restaurant ligt in Geleen aan de Rijksweg en is erg makkelijk te bereiken. Daarnaast is er altijd voldoende parkeergelegenheid dankzij de parkeervakken langs de Rijksweg en onze eigen parkeerplaats aan de achterkant van ons restaurant. Parkeren is natuurlijk geheel gratis! Onze kaart staat vol met heerlijke Aziatische gerechten, met in het bijzonder specialiteiten van de Singaporese en Maleisische keuken. Bent u benieuwd hoe onze lekkere gerechten smaken? Kom dan eens langs bij Pom Lai, het beste restaurant in Elsloo.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154
pom lai

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Ons restaurant nabij Elsloo

Pom Lai
Ons vriendelijke personeel verwelkomt u graag in ons restaurant nabij Elsloo. U kunt bij ons kiezen uit verschillende welbekende Aziatische gerechten zoals onder andere Nasi, Bami, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai. Dit zijn gerechten die eigenlijk iedereen wel kent en die erg populair zijn. Maar wilt u eens iets anders bijzonders proberen? Dan kan dat bij ons restaurant nabij Elsloo! Wij serveren naast alle klassieke Aziatische gerechten diverse specialiteiten die afkomstig zijn uit Singapore, denk bijvoorbeeld aan gerechten zoals Tsiew Im Kai, Singapore Sate of Lak Sa kai. Ook kunt u naast de klassieke Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels bij ons kiezen voor een Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel of onze authentieke Chinese Fondue. Onze ervaren koks koken graag iets speciaals voor u. Daarom is het ook mogelijk om bij ons het heerlijke gerecht Dim Sum te bestellen. En dat is uniek in de omgeving! Ook heeft u tijdens het eten nabij Elsloo keuze uit een uitgebreide wijnkaart met wijnen uit verschillende landen. Graag verwelkomen wij u in ons restaurant zodat u kunt genieten van ultieme smaaksensaties. U kunt nergens anders zo lekker en authentiek eten in Elsloo! Heeft u vragen over onze gerechten of heeft u last van bepaalde allergieën? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag verder.

Chinees afhaal restaurant in de buurt van Elsloo

Ons afhaalmenu
Wilt u liever uw maaltijd thuis opeten? Dat is mogelijk! U kunt dan gewoon telefonisch contact met ons opnemen om wat te bestellen. Wij zijn namelijk ook een afhaal restaurant nabij Elsloo. Wanneer u telefonisch bij ons bestelt zullen we u een tijd aangeven wanneer de bestelling klaar is. Elke week hebben wij andere menu’s online staan waar u uit kunt kiezen zodat u alleen of met vrienden en familie van heerlijke Aziatische gerechten bij u thuis kunt genieten. Alle menu’s worden geserveerd met nasi goreng, bami goreng en witte rijst. Daarnaast is het ook nog eens mogelijk om losse gerechten te bestellen van onze kaart. Ook wanneer u liever uw maaltijd thuis bezorgd wilt krijgen zijn wij het ideale afhaal restaurant nabij Elsloo. Als u telefonisch een bestelling heeft geplaatst zullen wij een Tikkie sturen en vervolgens uw bestelling vers bereiden en bij u thuis bezorgen. Wij willen zoveel mogelijk mensen kunnen laten genieten van onze heerlijke en authentieke gerechten. Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u heerlijk eten in Elsloo? Wij staan 6 dagen per week voor u klaar om een van onze specialiteiten te bereiden!
dim sum sittard

Lekker eten nabij Elsloo

Bezoek ons!
Natuurlijk zien we u het liefst een avondje in ons restaurant in Elsloo genieten. Met onze uitgebreide menukaart, comfortabele authentieke aankleding en enthousiaste medewerkers bedienen wij u 6 dagen per week vol passie en plezier. Ook is het mogelijk om een zaal te huren voor feestelijke gelegenheden tot 50 personen. Daarnaast verzorgen wij catering vanaf 15 personen. Wij houden altijd rekening met persoonlijke wensen en maken daarom bij zulke gelegenheden een offerte op maat. Ons restaurant Pom Lai nabij Elsloo is zelfs tijdens de feestdagen geopend! Daarom kunt u op de mooiste dagen van het jaar met het hele gezin of zelfs meerdere gezinnen bij ons terecht. U kunt altijd binnenlopen, maar u kunt het beste van tevoren bellen om te reserveren. Onze openingstijden zijn van 16.00 uur tot 21.00 uur op maandag en van 16.00 uur tot 22.00 uur van woensdag tot zaterdag. Op zon- en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 tot 22.00 uur. Op vrijdagavond hebben wij een specialie Dim Sum avond. U kunt dan onbeperkt zonder tijdslot genieten van de lekkerste gerechten uit de moderne Singaporese, Maleisische en Indische keuken. Een verrukkelijk begin om je weekend goed te starten. Naast onze Dim Sum gerechten kunt u altijd terecht bij ons voor de klassieke Aziatische gerechten die u van ons gewend bent. Reserveer vandaag nog want we hebben maar een bepaald aantal plekken beschikbaar. We verwelkomen u graag in ons restaurant nabij Elsloo, tot snel!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154