Pom Lai

CHINEES RESTAURANT BEEK

Chinees restaurant in de buurt van Beek

ONS RESTAURANT

In Beek is er een rijk aanbod aan soorten restaurants. Maar voor een heerlijke Aziatische maaltijd bent u bij Pom Lai toch echt aan het juiste adres. Ons restaurant is gelegen in Geleen en is eenvoudig te bereiken vanuit Beek. U kunt ook eenvoudig bij ons parkeren dankzij onze eigen parkeerplaats. Heeft u zin in een van onze specialiteiten? Kom dan zeker langs!

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Afhaal restaurant in Beek

Pom Lai
Heeft u geen zin om te wachten? Geef dan van te voren telefonisch uw bestelling door en kom het ophalen wanneer het klaar is of laat het door ons aan uw deur bezorgen. Wereldwijd zijn er talloze afhaalchinezen en iedereen houdt wel van een lekker hapje Chinees eten. Hierdoor ontvangen wij veel klanten uit de omgeving van Sittard, Beek, Stein, Elsloo en Geleen. Wij hebben een grote menukaart, maar daarnaast hebben wij elke week een nieuw weekmenu met een speciale aanbieding voor u. Met uw vrienden of familie kunt u dan lekker genieten. Voor de persoon met keuzestress is het ook mogelijk om ons verrassingsmenu te bestellen. Onze chef bereidt dan in plaats van een standaard portie meerdere kleinere porties, waardoor u van al onze specialiteiten een beetje kunt proberen.

Ons restaurant in de buurt van Beek

Ons afhaalmenu
Ons gezellige restaurant in de buurt van Beek verwelkomt u graag! Ons uitgebreide menukaart staat vol heerlijkheden. U kent vast wel de populaire Aziatische gerechten als Nasi, Bami, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai. Maar wij hebben nog veel meer bijzonderheden op onze kaart staan. Een deel van onze heerlijke gerechten zijn afkomstig uit Singapore, waardoor het mogelijk is om bij ons te genieten van heerlijke gerechten als Singapore Sate, Lak Sa Kai én Tsiew Im Kai. Maar wij zijn ook het enige Chinese restaurant in de omgeving waar u het heerlijke gerecht Dim Sum kunt bestellen. Onze koks hebben jarenlange ervaring en zijn zullen u een overheerlijke maaltijd voorschotelen als u komt eten bij ons restaurant in de buurt van Beek. Geniet dus snel van de klassieke gerechten zoals de Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels of van de nieuwe en populaire Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel of onze authentieke Chinese Fondue.
chinees sittard

Chinees restaurant nabij Beek

Bezoek ons!
Ons restaurant in de buurt van Beek is zes dagen in de week geopend en wij ontvangen u hier met open armen. We hebben een uitgebreid menu en zorgen voor een gezellige aankleding. Ook tijdens de feestdagen kunt u onze Aziatische gerechten zeker niet missen. Het is altijd handig om van te voren even te reserveren, maar u kunt ook zo binnenlopen. Wij zijn op maandagen geopend van 16.00 u tot 21.00u, op woensdagen t/m zaterdagen van 16.00 u tot 22.00 u. Op zondagen en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 u tot 22.00 u. Wij ontvangen u graag bij ons in het restaurant in de buurt van Beek of zien u langs komen om uw bestelling af te halen!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154