Pom Lai

CHINEES RESTAURANT BEEK

Restaurant Beek

ONS RESTAURANT

Op zoek naar lekker eten in Beek? Er zijn veel verschillende soorten restaurants in Beek. Maar voor een heerlijke Aziatische maaltijd bent u bij Pom Lai toch echt aan het juiste adres. Wij zijn een Chinees restaurant met een heerlijke selectie aan Aziatische gerechten. Deze Aziatische gerechten zijn voornamelijk gebaseerd op de Singaporese en Maleisische keuken. Wij zijn daarom ook uitgeroepen tot het beste Chinese restaurant van heel Limburg. Ons restaurant nabij Beek is gelegen in Geleen en is eenvoudig te bereiken. U kunt ook gemakkelijk én gratis bij ons parkeren dankzij onze eigen parkeerplaats en de parkeervakken voor ons restaurant. Heeft u zin om een van onze specialiteiten te eten nabij Beek? En wilt u daarbij kunnen genieten van een heerlijke wijn van onze zorgvuldig geselecteerde wijnkaart? Kom dan zeker langs! Wij zien u graag lanskomen in ons restaurant in de buurt van Beek.

Pom lai

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus
restaurant Elsloo

Gezinsmenu

Weekmenu

restaurant Elsloo

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Afhaal restaurant nabij Beek

Pom Lai
Naast dat u kunt eten in ons restaurant kunt u ook eten bestellen bij ons afhaal chinees restaurant nabij Beek. Heeft u geen zin om te wachten wanneer wij uw bestelling vers klaarmaken of wilt u liever niet naar ons afhaal restaurant nabij Beek komen? Geef dan van tevoren telefonisch uw bestelling door en kom het ophalen wanneer het klaar is of laat het door ons aan uw deur bezorgen. Wij bezorgen namelijk voor € 3,50 uw bestelling bij u aan de voordeur. Wij sturen dan heel gemakkelijk een Tikkie en bezorgen het eten meteen als het klaar is. Zo hoeft u niet de deur uit maar kunt u toch genieten van onze heerlijke gerechten. Wij hebben een grote menukaart, maar daarnaast hebben wij elke week een nieuw weekmenu met een speciale aanbieding voor u. Met uw vrienden of familie kunt u dan steeds weer nieuwe dingen proberen en lekker genieten van onze verschillende specialiteiten. Voor de persoon met keuzestress is het ook mogelijk om ons verrassingsmenu te bestellen. Onze chef bereidt dan in plaats van een standaard portie meerdere kleinere porties, waardoor u van al onze specialiteiten een beetje kunt proberen. Natuurlijk staan we altijd in ons restaurant nabij Beek voor u klaar om onze favoriete gerechten en specialiteiten te adviseren. Al onze gerechten worden altijd geserveerd met nasi goreng, bami goreng of witte rijst. Wilt u graag eten bestellen en komen afhalen in ons afhaal restaurant nabij Beek? Wij zijn altijd telefonisch bereikbaar!

Ons restaurant in de buurt van Beek

Ons afhaalmenu
Ons gezellige restaurant in de buurt van Beek verwelkomt u graag! Onze uitgebreide menukaart staat vol met heerlijkheden. U kent vast wel de populaire Aziatische gerechten als Nasi, Bami, Tjap Tjoy en Foo Yong Hai. Daarnaast hebben nog veel meer bijzonderheden op onze kaart staan. Een deel van onze heerlijke gerechten zijn afkomstig uit Singapore, zo kunt u bij ons terecht om te genieten van heerlijke gerechten als Singapore Sate, Lak Sa Kai én Tsiew Im Kai. Ook zijn wij het enige Chinese restaurant in de omgeving waar u het heerlijke gerecht Dim Sum kunt bestellen. Op vrijdagavond hebben we dan ook een Dim Sum avond. Tijdens deze avond kunt u onbeperkt genieten van al onze Dim Sum gerechten voor een onbeperkte tijd en een vaste prijs. Onze koks hebben jarenlange ervaring en zij zullen u een overheerlijke maaltijd voorschotelen als u komt eten bij ons restaurant in de buurt van Beek. Geniet dus snel van de klassieke gerechten zoals de Chinese, Indische en Kantonese rijsttafels of van de nieuwe en populaire Singapore rijsttafel, Pom Lai rijsttafel of onze authentieke Chinese Fondue. U kunt altijd binnenlopen in ons restaurant. Lekker eten in Beek? Om er echt zeker van te zijn dat we een tafel vrij hebben is het verstandig om van tevoren telefonisch te reserveren. Er zijn namelijk maar een beperkt aan plekken beschikbaar.
dim sum sittard

Lekker eten nabij Beek

Bezoek ons!
Ons chinees restaurant nabij Beek is zes dagen in de week geopend en wij ontvangen u hier met open armen. We hebben een uitgebreid menu en zorgen voor een gezellige aankleding. Ook tijdens de feestdagen kunt u onze Aziatische gerechten zeker niet missen. Wij zijn op maandagen geopend van 16.00 u tot 21.00u, op woensdagen t/m zaterdagen van 16.00 u tot 22.00 u. Op zondagen en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 u tot 22.00 u. Heeft u iets bijzonders te vieren? Dan kunnen wij al uw catering verzorgen vanaf 15 personen. Naast dat u dan verzekerd bent van een overheerlijke Aziatische maaltijd bent u ook meteen voorzien van borden en bestek. Ook is het mogelijk om een zaal te huren voor feesten en partijen. In onze zaal zijn zitplaatsen voor meer dan 50 personen. Voor informatie over onze catering of zaal kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen. Wij ontvangen u graag bij ons in het restaurant in de buurt van Beek of zien u langs komen om uw bestelling af te halen!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154