Pom Lai

CHINEES RESTAURANT BEEK

Chinees restaurant in de buurt van Beek

ONS RESTAURANT

In Beek is er een rijk aanbod aan soorten restaurants. Maar voor een heerlijke Aziatische maaltijd bent u bij Pom Lai toch echt aan het juiste adres. Omdat ons restaurant erg dichtbij het centrum van Sittard ligt is het eenvoudig te bereiken vanuit Beek. Heeft u zin in een van onze specialiteiten? Kom dan zeker langs!

Reserveer of bestel telefonisch

046 4746154

Openingstijden

Maandag
van 16:00 – 21:00 uur

Woensdag t/m zaterdag
van 16:00 – 22:00 uur

Zondag en feestdagen
van 12:00 – 22:00 uur

Dinsdag gesloten

Onze

Menus

Gezinsmenu

Afhaalmenu

0
Verschillende gerechten
0
Opgericht
0
Bakje Sambal bij

Afhaal restaurant in Beek

Pom Lai
Heeft u geen zin om te wachten? Geef dan van te voren telefonisch uw bestelling door en kom het ophalen wanneer het klaar is. Wereldwijd zijn er talloze afhaalchinezen en iedereen houdt van wel een lekker hapje Chinees eten. Hierdoor ontvangen wij veel klanten uit de omgeving van Sittard, Beek, Stein, Elsloo en Geleen. Wij hebben een groot menukaart, maar daarnaast hebben wij elke week een nieuw weekmenu met een speciale aanbieding voor u. Met uw vrienden of familie kunt u dan lekker genieten.

Ons restaurant in de buurt van Beek

Ons afhaalmenu
Wist u dat ons Aziatisch restaurant in de buurt van Beek mee heeft gedaan aan een wedstrijd om het beste Chinese restaurant van Limburg te worden? Hier zijn wij op de 41e plaats geëindigd van de 88 deelnemers. Wij zijn er erg trots op dit mooie resultaat. Een deel van onze heerlijke recepten zijn afkomstig uit Singapore en hier hebben wij zeker deze plaats aan te danken. Onze koks zijn voorzien van jarenlange ervaring door het runnen van een Aziatisch restaurant in de buurt van Beek en hierdoor kunnen wij u verzekeren van een lekker avondje uit!
chinees sittard

Beeks restaurant

Bezoek ons!
Ons restaurant in de buurt van Beek is zes dagen in de week geopend en wij ontvangen u hier met open armen. We hebben een uitgebreid menu en zorgen voor een gezellige aankleding. Ook tijdens de feestdagen kunt u onze Aziatische gerechten zeker niet missen. Het is altijd handig om van te voren even te reserveren, maar u kunt ook zo binnenlopen. Wij zijn op maandagen geopend van 16.00 u tot 21.00u, op woensdagen t/m zaterdagen van 16.00 u tot 22.00 u. Op zondagen en feestdagen zijn wij geopend van 12.00 u tot 22.00 u. Wij ontvangen u graag bij ons in het restaurant bij Beek of zien u langs komen om uw bestelling af te halen!
Pom Lai Geleen is uitgeroepen tot het beste Chinees restaurant van heel Limburg!

Waar zijn we te vinden

Restaurant contact
Adres:
Restaurant Pom Lai
Rijksweg zuid 126-128
6161BS Geleen
Telefoon:
+046 4746154
E-mail:
info@pomlai-geleen.nl

Reserveer een tafel

Als je een tafel wilt reserveren neem telefonisch contact op.
+046 4746154